full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Најава за следната сезона на Top Gear!

Top Gear објави најава за следната сезона на популарното шоу – која ветува дека ќе биде значително поинтересна од последната.

Во новата сезона списокот на водители е намален на најхаризматичните три ликови – Мат Лебланк, Крис Харис и Рори Рид. Според краткото видео, можеме да очекуваме брканици со Aston Martin DB11 и Црногорската полиција, тест на тркачка патека на ексклузивниот Ferrari FXX K и многу забава и хумор!

Погледнете ја најавата и уживајте во видеото!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.