full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Рекламите на Alfa Romeo на овогодинешниот Super Bowl!

Super Bowl не е толку значаен надвор од границите на САД, но рекламите кои се објавуваат за време на огромниот спортски настан се меѓу најзначајните на светот – и токму тука Alfa Romeo претстави не една, туку три реклами за новатa Giulia!

Со новата Giulia, Alfa Romeo се враќа на голема врата на американскиот пазар, па сосем е разбирливо зошто италијанскиот бренд го искористи токму новиот седан со погон на задните тркала за овие три реклами. Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.