full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Како изгледа рели на снег од точката на возачот?

Возењето рели е еден од најекстремните спортови – погледнете како изгледа возењето низ снежна шума од точката на возачот!

Зад управувачот е Anders Grøndal – 5-кратен норвешки рели-шампион. Тоа би требало да каже доволно! Пуштете на цел екран и подгответе се за вистински адреналин!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.