full screen background image
Search

CARclub Галерија: 34ти Бузетски Дани!

Благодарение на Игор Христовски ви пренесуваме одлична галерија од настаните во Бузет минатиот викенд!

Во оваа галерија ќе видите дел од атмосферата во Бузет, како и дел од автомобилите кои таму се натпреваруваа. Секако – централното место му припаѓа на Игор Стефановски – Иџе – двократниот шампион на Европскиот Шампионат на Ридски Патеки!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.