Volvo ја потврдува својата посветеност кон безбедноста на патиштата! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Volvo ја потврдува својата посветеност кон безбедноста на патиштата!

Шведскиот производител на премиум автомобили ја потврдува својата агенда за 2020 и се поставува како производител на најбезбедните автомобили!

Volvo ја објаснува својата 2020 агенда многу едноставно – од 2020-тата година, никој не би смеел да загине или да биде сериозно повреден во нов автомобил на Volvo. Храбар чекор, секако – а ние ја поздравуваме мотивацијата и посветеноста кон безбедноста на шведскиот производител!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.