full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Што се случува кога ќе вклучите Fiat 500 во паркур?

Паркур е урбан екстремен спорт каде се гледаат вистинските таленти на некои од учесниците. Кога во сето тоа ќе вклучите автомобили, забавата станува уште поинтензивна!

Навистина нема потреба многу да зборуваме! Уживајте во неколкуминутното видео!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.