full screen background image
Search

Вечерно Кино: Испраќањето на Paul Walker од Furious 7 рекреирано во GTA5!

Трагично загинатиот Paul Walker доби соодветно испраќање на крајот на Furious 7, а сега вљубеници во игрите и филмовите ја рекреирале оваа сцена во Grand Theft Auto V!

На сите ќе ни недостига Paul Walker и неговиот вистински ентузијазам кон автомобилите.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.