Утринска Гимнастика: Најкул пит стоп на сите времиња! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Најкул пит стоп на сите времиња!

Започна сезоната на Formula 1, а во меѓувреме започнаа и сите активности околу најбрзиот спорт – погледнете го питстопот кој ние со задоволство можеме да го опишеме како најкул на сите времиња!

Видеото е соработка на Hackett London – куќа за висока машка мода со британски шмек, и Williams Martini Racing. Застанувањето во пит никогаш не изгледало подостоинствено.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.