full screen background image
Search

Toyota објави нови фотографии од спектакуларниот FT-1 концепт!

Јапонскиот производител објави нови фотографии од спектакуларниот FT-1 – овој пат концептот е во целосно нова, сива боја, а дополнително е изменета и внатрешноста!

FT-1 за прв пат беше покажан на почетокот на оваа година во Детроит и веднаш изнуди позитивни реакции од целата публика. Сега Toyota подготви втора верзија во целосно друга боја и со нови детали во ентериерот каде сега повеќе внимание е посветено на премиум елементите. Автомобилот има класични пропорции на спортски автомобил со доооооолг преден дел, место за возачот и совозачот и краток надвисок позади. Навистина нема потреба повеќе да зборуваме – уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.