Утринска Гимнастика: Марк Адамс зборува за дизајнот на новата Opel Corsa! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Марк Адамс зборува за дизајнот на новата Opel Corsa!

Пред неколку дена и официјално ја запозонавме новата Opel Corsa, а денес ќе го видиме одговорниот за дизајн на Opel – Mark Adams –  како ни ги објаснува најважните детали околу дизајнот на автомобилот!

Новата Corsa е поставена на платформата од минатиот модел, па затоа и нема значителни измени во димензиите. Сепак, нови се суспензијата и моторите, па новата Corsa ветува многу. Погледнете што има да каже Mark Adams околу новиот градски малишан на Opel.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.