full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Слушнете како 33 класични и егзотични автомобили се будат!

Ова е вистинска симфонија за ушите на секој вљубеник во автомобилите – слушнете како 33 класични, но и егзотични и навистина ретки автомобили се будат!

Некои од автомобилите ќе ве изненадат, некои можеби и ќе ве разочараат – но сигурни сме дека ќе уживате од почеток до крај. Пуштете ги звучниците малку погласно, ако треба малку сметајте им и на соседите – но ова е одличен начин да се започне денот!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.