Видео: Како се произведува новиот Volkswagen e-Golf? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Видео: Како се произведува новиот Volkswagen e-Golf?

Погледнете го производниот процес на новиот електричен Golf на Volkswagen!

Навистина ретка прилика да погледнеме малку „зад кулисите“ – и тоа за модел кој нуди висока и модерна технологија кај „секојдневен“ автомобил. Кратко видео, но навистина интересна и ретка можност да погледнеме како се произведува новиот Volkswagen e-Golf, изграден врз основата на Golf од седмата генерација.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.