Галерија: United Colors of… Corvette? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Галерија: United Colors of… Corvette?

Forgiato ни подготви галерија од неколку модифицирани примероци на Corvette Stingray кои нас ни евоцираат спомени на United Colors of Benetton!

Автомобилите се „дотерани“ со widebody китови кои не само што ги прошируваат автомобилите – туку им даваат и целосно нов лик и став. Заедно со изменетите браници и нови маски, автомобилите изгледаат навистина одлично. Впрочем – доволно зборуваме – погледнете што Forgiato има да ни покаже!

 Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.