Понеделничко Кино: Gymkhana 6 – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Понеделничко Кино: Gymkhana 6

Need for Speed и Кен Блок ни го презентираат најновото, шестто по ред видео исполнето со извонредни егзибиции, пролизгувања и чад од гуми.

Американскиот реликрос возач ја создаде најновата Gymkhana GRID патека – игралиште со нови препреки за уште поспектакуларни атракции. Како нов тркачки советник на Need for Speed, во ова видео Кен Блок додал неколку елементи од видео игрите, како камера зад и над автомобилот, неколку скокови и дрифтови околу Lamborghini Aventador.Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.