CARclub на Wörthersee – Петта рунда! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

CARclub на Wörthersee – Петта рунда!

Сеуште не сме завршиле со ексклузивните фотографии од 32-риот Wörthersee GTI Treffen!

Покрај сите концепти и промоции, нам највеќе ни се допаднаа многуте (буквално илјадници) тјунерски автомобили кои беа донесени на овогодинешниот Wörthersee GTI Treffen. Во продолжение претставуваме уште една галерија од интересните автомобили.

Фотографија: Дејан Маликовски

Поддржано од:Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.