Вечерно Кино: Fiat Panda Monster Truck! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Вечерно Кино: Fiat Panda Monster Truck!

Fiat подготви една, во најмала рака, уникатна верзија на новата Panda!

Заедно со Mercurio Cinematografica и работилницата Fabio Gementi, Fiat ја направи уникатната Fiat Panda Monster Truck. За разлика од обичната Panda, оваа верзија е висока 3900 милиметри, долга е 3800 милиметри а широка 2500 милиметри. Немаме информации за моторот, но сигурно нешто интересно се крие под поклопецот на моторот за да може да ги придвижи тие големи тркала. Ние уште ја чекаме новата генерација на Panda да се појави на Македонскиот пазар, а се надеваме дека тоа ќе се случи наскоро.

Во меѓувреме, уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.