Opel Adam – Први промотивни видеа! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Opel Adam – Први промотивни видеа!

Откако вчера први ви ги пренесовме официјалните  податоци за новиот Opel Adam, денес ви ги пренесуваме и првите промотивни видеа за малиот Германец.

Повеќе од очигледно е дека Opel Adam е наменет за младата популација. Многуте опции за персонализирање, но и интересните бои и детали сигурно ќе го задржат вниманието на младите. Opel Adam ќе пристигне во продажните салони на почетокот на следната година.



Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.