BMW Individual 7 Series by Didit Hediprasetyo – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

BMW Individual 7 Series by Didit Hediprasetyo

BMW претстави една ексклузивна верзија на веќе луксузната 7-ка. Дизајнот е на Индонезискиот моден дизајнер Didit Hediprasetyo!

Екстерерот нема никакви промени освен специјалната Frozen Diamond боја, но затоа внатре има многу новитети. Ентериерот е составен од комбинација на повеќе видови кожа меѓу кои Merino Slik Grey, Merino Platinum и Alcantra кожа. Се истакнуваат и Piano Black деталите и новите патосници кои се исто така од кожа.

BMW Individual фрижидерот, држачите за чаши за шампањ во наслонот за раце назад и двата монитори се само дел од луксузната опрема што ја нуди оваа 7-ка!Во своите најлуди соништа Димитар вози Ford Fiesta ST, а во реалноста ја обожава својата "нормална" Fiesta. Среќен што е дел од CARclub.