Видео: MINI – Светски рекордер во паралелно паркирање! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Видео: MINI – Светски рекордер во паралелно паркирање!

Каскадерот од Кина, Han Yue постави нов светски рекорд за паралелно паркирање, овој пат рекордот е направен со MINI Cooper.

Една интересна вештина која добро би ни дошла и нам, на нашите паркинг простори и нашата култура на пaракирање!

Гинисовиот рекорд за паралелно паркирање повторно се враќа во Кина, а MINI Cooper ја има честа да биде автомобилот со кој овој рекорд е поставен. Han Yue успеа да го вметне MINI помеѓу две коли со само 15 сантиметри дополнителен простор меѓу нив. Да погледнеме како тоа се прави!Во своите најлуди соништа Димитар вози Ford Fiesta ST, а во реалноста ја обожава својата "нормална" Fiesta. Среќен што е дел од CARclub.