Наумче Мојсовски е заштитно лице на SUV возилата на KIA во Македонија! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Наумче Мојсовски е заштитно лице на SUV возилата на KIA во Македонија!

KIA Sorento е моделот кој Мојсовски ќе го вози во следните неколку години, а соработката со KIA MOTORS Macedonia е одличен пример и мотивација повеќе за нашите спортисти!

ОД KIA Motors Македонија изјавуваат дека им е огромно задоволство и чест да склучат договор со Наумче Мојсовски, со кој ќе се промовира SUV програмата на KIA. Моделот Sorento го одбрале како модел кој највеќе одговара на поведничкиот, силен и храбар дух на Мојсовски, и е најкомпатибилен спој со неговите перформанси. Мојсовски ќе ја има улогата на бренд амбасадор во Македонија, а од KIA изјавуваат дека се убедени дека Мојсовски ќе биде носител на победничката игра и во претстојните натпревари!

Им честитаме на KIA Motors Македонија и на Наумче Мојсовски, и им посакуваме и понатамошни заеднички успеси!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.