Што подготвува Citroën? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Што подготвува Citroën?

Citroën го подготвува следниот DS модел, а со новите фотографии само ни ја будат имагинацијата! Што всушност ни подготвува Францускиот производител?

Сликите најавуваат дека иднината на DS веќе се подготвува во Citroën. За сега, од Францускиот производител не најавуваат ништо повеќе, но нам ни изгледа повеќе од интересно! Колку за потсетување, DS моделите се покажуваат како успешни на Европскиот пазар!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.