Утринска гимнастика: Ferrari FF на снег! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска гимнастика: Ferrari FF на снег!

Погледнете што се случува кога поранешен шампион во Рели ќе проба што може да направи со Ferrari FF во неговата родна Шведска.

Markku Alen е поранешен шампион на Светскиот Рели Шампионат. Ќе ви простиме ако не го знаете неговото име, тој бил шампион во далечната 1978-ма година. Стазата Arjeplog е во неговата родна Шведска, и можеме да претпоставиме дека тој ја знае навистина добро. Погледнете што се случило кога Markku, тим камермани и Ferrari FF отишле да ја посетат замрзнатата стаза.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.