Утринска Гимнастика: Рекламите од овогодинешниот Superbowl – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Рекламите од овогодинешниот Superbowl

Веќе ви ја покажавме рекламата која ја подготви Audi за најголемиот спортски настан на Северноамериканскиот континент, а сега погледнете ги рекламите на Acura, Hyundai, Honda, Toyota и Suzuki!

Во рекламата на Acura се појавуваат мега-популарните Jerry Seinfeld и Jay Leno, Hyndai  ги слави новите победи и перформансите на своите возила, Toyota го промовира новиот Camry, Honda заедно со Matthew Broderick прават кратка пародија на филмот Ferris Bueller’s Day Off, а Suzuki го нуди својот Kizashi како алтернатива за снежните санки. Уживајте!

Acura – Transactions

 

Hyundai – All For One

 

Hyundai – Cheetah

 

Hyundai – Faster Acting

 

Hyundai – Think Fast

 

Hyundai – Victory Lap

 

Honda – Matthew’s Day Off

 

Suzuki – Sled

 

Toyota – Two WorldsАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.