Daylight in a headlight – Новата реклама за Audi A7! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Daylight in a headlight – Новата реклама за Audi A7!

Superbowl е најголемиот (или еден од најголемите) спортски настани во Соединетите Американски Држави, а рекламите за време на овој настан чинат милиони долари! Погледнете како ќе се рекламира Audi!

Mаркетинг тимот на Audi решил да ја искористи моменталната еуфорија која се случува околу Вампирите и да ги искористи токму нив во новата реклама за Audi A7. Што мислите, дали рекламата е успешна?Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.