Новата Fiat Panda – Италија каква Италијанците ја сакаат! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Новата Fiat Panda – Италија каква Италијанците ја сакаат!

Националната гордост е многу силна кај Италијанците – тие се неверојатно горди на својата историја и успеси. Тоа чувство успеале одлично да го пренесат во рекламната кампања за новата Fiat Panda!

Погледнете колку Италијанците се гордеат со новиот градски малишан. Ние веќе пишувавме за најновата генерација на Fiat Panda. Минатата (или сегашната, како милувате) Панда ни е една од омилените мали градски возила, па со нетрпение ја очекуваме и новата.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.