Утринска Гимнастика: Идентитетот на Porsche 911 – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Идентитетот на Porsche 911

Погледнете го одличното кратко видео преку кое убаво ќе дознаете како е граден идентитетот на легендарниот Porsche 911!

Најдобар збор кој може да се искористи за да се објасни развитокот на Porsche 911 е еволуција. Постепениот развој и усовршувањето е можеби најважната состојка за „рецептот“ на 911. Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.