Vorsteiner BMW M3 GTRS3 Matte Blue – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Vorsteiner BMW M3 GTRS3 Matte Blue

Уникатната wide-body преработка која Vorsteiner ја прави на BMW M3 за да го добие GTRS3 нам ни дава нешто за кое можеме да сонуваме!

Оваа конверзија е фотографирана во Taiwan, но немаме никакви информации околу сопственикот ниту пак механичките преработки. Сепак, знаеме дека GTRS3 моделите на Vorsteiner доаѓаат со компресор, кој ја зголемува моќноста на спортското купе на 620 коњски сили!

Само 100 примероци од GTRS3 ќе бидат испорачани, а нам ни останува само да се надеваме дека ќе успееме и ние да видиме еден ваков уникатен автомобил!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.