Porsche Cayman S Facebook Special – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Porsche Cayman S Facebook Special

Фан-страницата на Porsche на Facebook доби 2.000.000 обожаватели – и за да го прослави тоа, Porsche направи Cayman S со лицата на сите свои обожаватели!

2.000.000 (и со зборови – два милиони!) обожаватели не се малку. Со одличниот маркетингшки потег, Porsche им оддава почит на своите пријатели и затоа ги постави нивните лица на специјалното издание на Porsche Cayman S.

917К е основната инспирација за ова „дело“. Автомобилот со кој Porsche прв пат победи на Le Mans послужи како одлична инспирација, но наместо да биде офарбано возилото во спортските бои, тоа ги доби лицата на обожавателите на Porsche.

Секоја чест за одличниот маркетингшки потег! А кога сме веќе кај Facebook, дали сте фан на Facebook страницата на CARclub.mk?Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.