Wörthersee 2011 низ очите на Low Familia! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Wörthersee 2011 низ очите на Low Familia!

Секоја година во Wörthersee, Австрија се одржува можеби најголемиот настан за вљубениците во VW. Огромниот собир на модифицирани возила од било кој бренд на групацијата VW привлекува многу посетители – погледнете како тоа изгледаше оваа година!

Mора да им симнам капа на вљубениците во VW, тие навистина вложуваат многу труд и време во нивните возила. Резултатите се повеќе од очигледни. Иако некои од возилата на видеово се можеби кич, сепак воглавно модификациите се со вкус и стил, и дефинитивно одговараат на карактерот на VW. Уживајте, и фала Шмит за видеото! ;)

Ако имате уште неколку минути, погледнете го и одличното видео од Wörthersee 2010, дело на VAGburg, група VW-фанатици од Русија!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.