Утринска Гимнастика – Класика на 300 км/ч! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика – Класика на 300 км/ч!

Што имаат заедничко две тркачки возила, тркачка стаза, виолончело и пијано? Наизглед ништо, но многу добро одговараат заедно!

Едноставно, нема што повеќе да се зборува. Уживајте во следните неколку минути..Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.