Porsche 911 Carrera 4S – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Porsche 911 Carrera 4S

Имавме шанса да се дружиме со еден прекрасен автомобил – Porsche 911 Carrera 4S. Одличен автомобил кој го заслужува нашето (и ваше внимание), па ви пренесуваме една мала галерија од одлични фотографии.

Фотографија: Дејан МаликовскиАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.