full screen background image
Search

ТАГ: ,

Aston Martin го откри финалниот дизајн на новиот DBS GT Zagato

Британскиот бренд објави како ќе изгледа екстериерот на претстојниот DBS GT Zagato во серија...

Aston Martin нè изненади со новиот Vanquish Zagato Concept

Британскиот производител на луксузни автомобили и италијанските дизајнери ја обновија...