full screen background image
Search

ТАГ:

Официјално: SSC Tuatara е најбрзото возило во светот – постигна 532.93 километри на час!

Kомпанијата Shelby SuperCars (SSC) со својот модел Tuatara постави нов рекорд за најбрзо сериско возило во...