PHEV – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: , , , , , , ,

Панорама: Mitsubishi Outlander PHEV – Вонземјанин со еколошка свест

Mitsubishi вложува многу во PHEV технологијата, а резултат на тоа е Outlander PHEV – eлектричното возило...