gm – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: , , ,

Некои од челниците на автомобилските брендови признаваат дека има проблем со продажбата на електричните возила

Со успорувањето на продажбата на електрични возила ширум светот, некои од директорите на...

GM не исклучува можно враќање во Европа

И покрај продажбата на Opel, Vauxhall и Saab, General Motors не ја исклучува можноста за амбициозно враќање...