aznom – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

ПРЕМИЕРА: Aznom Palladium – Вулгарно прикажување на богатството

Според Aznom, Palladium е „хипер-лимузина која може да помине преку секаков терен“ – највеќе...