apollo – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

Премиера: Apollo Intensa Emozione – 10 примероци, 1250 килограми, 780 коњски сили, 2.3 милиони евра!

Производителот Apollo се враќа на сцената со новиот мега-автомобил кој го нарекуваат Intensa Emozione!