Вечерно Кино: Подобро да се запознаеме со Porsche 911 Turbo S – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Вечерно Кино: Подобро да се запознаеме со Porsche 911 Turbo S

Има многу зборови да се кажат за новиот 911 Turbo S, па затоа Porsche објави видеа за визелно презентирање на истите.

Иако ние веќе ги објавивме сите информации за најновата генерација на популатниот спортист, сега ви прикажуваме видеа за визуелно запознавање со него. Видеата ги содржат некои од најважните спецификации за 911 Turbo S, снимени на одлични локации и се навистина прекрасни за гледање. Уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.