ГАЛЕРИЈА: 2019 Авто Плус Street Show – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ГАЛЕРИЈА: 2019 Авто Плус Street Show

Вчера се одржа првото Avto Plus Street Show, а ние пренесуваме мала галерија од настанот!

На настанот учествуваа скоро сите импортери на возила, како и други брендови кои се на овој или оној начин поврзани со автомобилите. Им честитаме на нашите пријатели од Авто Плус за одличниот настан и се надеваме дека ова ќе прерасне во традиција – бидејќи на Скопје му треба ваков настан, барем еднаш годишно!

 Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.