Македонскиот Ford Store наскоро ќе биде на нова локација! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Македонскиот Ford Store наскоро ќе биде на нова локација!

Нашите пријатели од Ми-Да Гранд Моторс – овластениот импортер и сервисер на возилата на Ford – најавуваат дека наскоро ќе бидат преселени во целосно нов објект!

Новиот Ford Store воедно ќе биде и еден од најмодерните објекти во нашата земја и ќе биде направен по врвни стандарди. Неговата задача ќе биде да ги услужи постоечките сопственици на Ford, но и сите нови купувачи – сите ќе бидат добредојдени во новиот продажно-сервисен објект. Секако, потенцијалните купувачи ќе можат да се запознаат со најновите модели и технологии на Ford.

Наскоро ќе имаме повеќе информации за новиот Ford Store!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.