full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Toyota GT4586 – Drift со GT86 со мотор од Ferrari!

Прилично е едноставно – Formula Drift возачот Ryan Tuerck вгради врескачки V8 од Ferrari 458 во Toyota GT 86 возило подготвено за drift. Можете да замислите како тоа изгледа?

На видеото ќе видите (и слушнете) како монструозната Toyota GT-4586 дрифта на јавните патишта, а зад неа во улогата на камера-возило е вистинско Ferrari 458. Пуштете погласно!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.