full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: The Grand Tour се враќа на 8ми Декември!

Clarkson, Hammond и Captain Slow се враќаат – втората сезона на нивното спектакуларно шоу The Grand Tour ќе започне на 8ми Декември – еве го првиот трејлер!

Трејлерот е полн интересни моменти, и сега само ни се зголеми нетрпението до 8ми Декември! Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.