Ford нè кани на Син Петок со Синиот Овал – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Ford нè кани на Син Петок со Синиот Овал

Нашите пријатели од Ми-Да Гранд Моторс нè канат сите нас овој петок да го посетиме нивниот салон за настанот наречен Blue Friday!


Сината боја како боја на небото и морето, поврзана со суштината и стабилноста, симболизира доверба, лојалност и верување. Луѓето кои ја сакаат оваа боја се дефинираат како мудри и разумни. Токму како и карактерот на Синиот Овал, сината боја применета во светот на автомобилизмот ја опишува смислата на животот и постоењето, а тоа е поседувањето одговорност и создавањето, односно одржувањето на довербата. Релацијата на секој сопственик со своето возило се базира токму на довербата, убавото расположение и неповторливото доживување.

Поради ова, Ми-Да Гранд Моторс организира Blue Friday денови, како симболика на познатиот Black Friday, исполнети со многу инспиративни и позитивни активности. Активности кои ќе ве воведат во светот на синото, односно светот на „доброто дело“, дарувањето и силната лојална врска.

Во овие денови, Ми-Да Гранд Моторс овозможува огромни попусти за сите нови и користени возила кои се на залиха и во истовреме од секое продадено возило тој ден донира средства во детската амбасада „Меѓаши“. Со секое продадено возило овој ден клиентот добива подарок зимски гуми, кровни носачи итн.

Покрај ова, за време на Blue Friday деновите, Ми-Да Гранд Моторс дава подарок и за секое извршено ТЕСТ возење.

Затоа, Ве повикуваме да ја почувствувате одговорноста на Синиот Овал на 3-ти, 10-ти и 17-ти Ноември 2017 и заедно со Ми-Да Гранд Моторс да уживате во Форд доживувањето и во хуманоста.

Извор: PR FordАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.