full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Креативната страна на Skoda Octavia RS 245

Octavia RS 245 е најбрзата Octavia на сите времиња. Pontus Tidemand е шампион во WRC2 категоријата, а Matěj Olmer е легендарен чешки графити-артист. Што значи сето тоа?

Погледнете ја креативната страна на Skoda Octavia RS 245!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.