Попладневно Кино: Видео од Above & Beyond турнеата на Jaguar & Land Rover во Македонија – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Попладневно Кино: Видео од Above & Beyond турнеата на Jaguar & Land Rover во Македонија

Неодамна во Македонија ја посети Above & Beyond карванот на Jaguar & Land Rover – па попладнево ви го пренесуваме официјалното видео од настанот.

Веќе пишувавме за Above & Beyond турнеата на JLR и времето кое ние го поминавме со неколкуте различни модели на британските брендови – па попладнево нема да должиме многу и само ќе ви го пуштиме официјалното видео од настанот. Погледнете низ видео како тоа изгледаше!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.