full screen background image
Search

Вечерно Кино: Ken Block и Toyo Tires ја претставуваат Climbkhana!

Земете го Ken Block, дајте му го неговиот Hoonicorn Ford Mustang со погон на сите четири тркала и 1400 коњски сили, монтирајте Toyo пневматици и пуштете ги на легендарниот Pikes Peak…

… и го добивате ова. Навистина нема потреба премногу да објаснуваме.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.