Помогнете им на велосипедистите – користете Dutch Reach! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Помогнете им на велосипедистите – користете Dutch Reach!

Велосипедите се дел од сообраќајот, и неретко се случува без да сакаме да „му отвориме врата“ на некој велосипедист – но постои таканареченото „Холандско Посегање“ кое би требало да ги елиминира овие несакани инциденти!

Навистина е лесно, а може да направи голема разлика – не само што ќе ги заштитиме велосипедистите, туку и ќе избегнеме несакани оштетувања на нашите автомобили.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.