Утринска Гимнастика: Краш-тест на Porsche 911 од.. LEGO? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Краш-тест на Porsche 911 од.. LEGO?

Краш-тестот, кој е дело ни помалку ни повеќе, туку на германскиот АДАК покажува дека навистина не би требале да правиме автомобили од популарните LEGO-коцки.


Дали некогаш сте си го поставиле прашањето – добро, зошто некој не направи автомобили од LEGO коцки? Еве зошто.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.