full screen background image
Search

Вечерно Кино: 90 години Volvo автомобили!

Volvo е заслужен за некои од најважните иновации во историјата на автомобилизмот – а вечерва ќе погледнеме видео преку кое шведскиот производител ја прикажува својата 90-годишна историја која кулминира со новиот XC60!

XC60 е најпродаваниот модел на Volvo, па со новата генерација инженерите и дизајнерите навистина немаа простор за грешки. Сепак – добро е малку да се вратиме наназад, и да се потсетиме на многуте модели кои се дел од историјата на Volvo! Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.