full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Четвртина милја за 6 секунди во Nissan GT-R Alpha G!

Nissan GT-R Alpha G тукушто постави нов рекорд на четвртина милја, и истовремено е првиот автомобил со погон на сите четири тркала што е „во шестките.“

Погледнете ги само турбополначите!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.